Week tegen Kindermishandeling

Vooraankondiging Activiteiten

De Nederlandse overheid en de Taskforce kindermishandeling, organiseren in de derde week van november altijd de ‘Week tegen Kindermishandeling‘.
De rechten, veiligheid en leefomstandigheden van kinderen zijn gedurende het hele jaar een belangrijk agendapunt, maar tijdens deze week is er nog eens extra aandacht voor de onveilige omstandigheden waarin zij soms moeten opgroeien.

In de week tegen kindermishandeling organiseren stichtingen, verenigingen en sociaal werkers activiteiten die zich richten op preventie en informatie over de problematiek enerzijds en een stem voor slachtoffers van… anderzijds.

Stichting Revief waar ik in het bestuur zit, organiseert bijvoorbeeld “Project Unbreakable

Omdat Samen Helen een blog is die gaat over (interpersoonlijk) trauma en herstel daarvan en zich m.n. focust op het trauma van seksueel geweld, is het niet meer dan passend om gedurende deze WtK extra activiteiten te ontplooien om aandacht te genereren voor het onderwerp.

Wat ik precies ga doen blijft nog even geheim, maar de voorbereidingen zijn inmiddels in gang gezet. Binnenkort verschijnt er meer informatie. Blijf me lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s